Talismaanin kennel

Talismaanin Nordic Legend of Braveheart

Male

Date of birth 16.8.2018

Braveheart has returned to home kennel. He is one year old male with lots of energy. Braveheart is looking for a good home.

Braveheart was born to our Nordic-litter in 2018. His parents are C.I.B. FI & SE & IT CH Multi-winner Bakari vom Quecksilber and FI & SE & LT CH Multi-winner Homokpusztai Haramia Illat.

Braveheart likes children. He might be good companion for female dogs, but not with other males. He is guarding the property very well, he needs a well fenced yard. Braveheart needs a home with dog experience. He would be happy to spend lots of time with the owner and he likes training of new things.

If you would be interested to offer home for this fine boy, please send email to

kirsti (a) talismaanin.fi

* * *

Braveheart on palannut kotikenneliin. Braveheart on yksivuotias uros, jolla on paljon energiaa. Se etsii uutta, hyvää kotia.

Braveheart syntyi Nordic-pentueeseen 2018. Sen vanhemmat ovat C.I.B. FI & SE & IT MVA Multi-voittaja Bakari vom Quecksilber ja FI & SE & LT MVA Multi-voittaja Homokpusztai Haramia Illat.

Braveheart pitää lapsista. Se voisi olla hyvä kaveri narttukoiralle, mutta todennäköisesti ei tule toimeen urosten kanssa ainakaan aikuistuttuaan. Braveheartilla on vahva vartiointitaipumus eikä se päästä luvattomia kulkijoita kiinteistön alueelle. Vaatii hyvin aidatun pihan. Braveheart tarvitsee kodin, jolla on kokemusta koirista. Se olisi iloinen voidessaan viettää paljon päivittäistä aikaa omistajan kanssa ja tykkää uusien asioiden treenaamisesta.

Jos uskot voivasi tarjota hyvän kodin tälle hienolle pojalle, laitathan sähköpostia:

kirsti (a) talismaanin.fi